Controleer reservering

benzinestation

Tanken

Bij de Birkt is brandstof een stuk voordeliger dan bij overige tankstations. Buiten kantoortijden gaat het betalen heel eenvoudig door gebruik van uw bankpas. Voor bedrijven is er een bedrijfstankpas, waarmee u een duidelijke factuur ontvangt, zodat u een goed overzicht heeft van de vertankingen van uw bedrijfswagens.

Veiligheid

De Birkt besteedt veel aandacht aan veiligheid. Er hangen meerdere camera’s die goed zichtbaar zijn en 24 uur per dag toezicht houden.

Kwaliteit

Benzine en diesel die aan de pomp verkrijgbaar zijn bevatten naast koolwaterstoffen uit aardolie-raffinage ook biobrandstoffen. Dit zijn hernieuwbare brandstoffen gemaakt uit grondstoffen of afvalstoffen van biologische oorsprong. Europese richtlijnen voor toepassing van hernieuwbare energie resulteren in een tot 2020 geleidelijk toenemende inzet van biobrandstoffen. De voornaamste reden voor deze verplichte bijmenging van biobrandstoffen is dat dit bijdraagt aan vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Door op deze site blijven accepteert u automatisch de cookies.